KOM OG HYG ❤️ ❤️ ❤️

GÅRSDAGENS: 70 ÅRS FØSDAG ❤️ ❤️ ❤️

dagens 181014 a dagens 181014 b dagens 181014 c dagens 181014 d dagens 181014 eVar til hyggelig 70års føsdag igår.. Altid dejligt når familie fra nær og fjern er samlet.. og når det så oveni er under indtagelse af SUPER god mad, ja så blir’ det da ikke bedre!! 😀
Eneste lille malurt i bægeret var at jeg var TRÆÆT !
Havde jo været og spise hos gode venner fredag og kom først hjem kl 3..
MEN ku’ jeg så sove??? NOOOOO var nede og tisse kl 5 og der havde jeg stadig ikke lukket et øje! Faldt så endelig i søvn, og sku op kl 8… 3 timers søvn sidst på morgenen er altså liiige i underkanten.. 😀 Må da vist hellere smutte or’nlig tid på puden i aften, for imogen er det alvor igen og vækkeuret kalder på mig 5.15 igen..
Var hoppet i lun glitter-kjole fra Zara.. eller ja egentlig er det vist faktisk en lang trøje, men der er altså FORDELE ved at være en lille skid 😀 for så’n nogen kan jeg tit konvertere om til korte kjoler!!
Synes den er her er så good fordi den pga at facon og måden glitteret er strikket meleret ind i stoffet på, gør at den ikke blir for fin.. selvom den glimter 😀
Dejlig eftermiddag og aften til Jer 🙂

Kjole (lang bluse) fra Zara // korte støvler H&M

Et STOOORT ønske for mig er hvis I har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER
D
et vil gøre mig SÅÅÅ GLAD :D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM OG HYG ❤️ ❤️ ❤️