DAGENS: ELSKEDE kjole-tee ❤️ ❤️ ❤

DAGENS: ON THE WAY TO MY PRIVATE GYM ❤️ ❤️ ❤

dagens pil 031114 1 dagens pil 031114 2 dagens pil 031114 3 dagens pil 031114 4På vej til pilates i min “private gym” i KØKKENET 😀
Pilates laver jeg i køkkenet, cirkel og vægttræning er lidt forskelligt alt efter hvad jeg træner, stuen, køkkenet eller soveværelset
Det er i soveværeslet jeg har mit vægt-grej.. just saying!!! 😀
Elsker jo blødt tøj og går stort set altid rundt i noget der også ville kunne bruges at træne i.
Det her var nu valgt til formålet.. PILATES, er begyndt på mit pilates program igen, det har ellers været skubbet lidt til side til fordel for cirkel og vægttræning, men er altså en god ide at have med i sin ugentlige træning da man får fat i nogle muskler der er svære at fange og får dem vækket, samt øger sin smidighed og får en bedre kropsfornemmelse..
Har skrevet om den her dvd før men den er ALTSÅ supergod!! Så kan godt anbefale at investere i den!! OG i det hele taget er der meget godt både at købe og få inspiration af på Lotte Pårups website/shop “Den intelligente krop” og der er også en del gratis og gode øvelser lige til at snuppe!
Find dvd’en HER

Sweatshirt med glimmer og scull fra Vila // Leggings fra Noa Noa // lys top fra H&M // uldsokker fra min nu desv afdøde dejlige mormor <3

Nu vil jeg smutte til p-møde lige om lidt!
Dejlig aften til Jer ❤️ ❤️ ❤

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS: ELSKEDE kjole-tee ❤️ ❤️ ❤