DAGENS: ON THE WAY TO MY PRIVATE GYM ❤️ ❤️ ❤

DEJLIGT INITIATIV ❤️ ❤️ ❤️

 

mxLæs hele artiklen fra MX om foto-bogen  HER
Jeg synes det er et fantastisk dejligt initiativ!!!
Ikke at der er noget som helst i vejen med at bruge make up, og pynte sig lidt.. Forfængelighed er da helt ok og de fleste har da lyst til at vise sig fra den bedste side, men jeg tænker nogen gange på at jeg er glad for jeg ikke er ung nu! For der skal jo mere end lidt mascara til at kunne leve op til det, mange unge piger TROR de skal leve op til nu!!
Rigtig mange kører den jo helt ud.. bruger hairextentions, tung tung lag på lag make up, falske vipper eller får dem ligefrem lavet semipermanent på klinik, kunstige negle, botox og fillere her der og allevejne ikke mindst i læberne og mellem brynene, på trods af de kun er 22 år.. Det er som om INTET er ok i forvejen og at der skal radikale foranstaltninger til før det er OK.. Oveni så er mange kvinder bare ALDRIG helt tilfredse med sig selv alligevel, og det er da synd at det skal have lov til at fylde SÅ meget!
VI ER SGU DA SKØNNE!!!!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️
og mangfoldigheden er da fantastisk!!!!!
Det må være hårdt arbejde at skulle være så’n PÅ hele tiden og ja også voldsomt DYRT! og tidskrævende!!!
Jeg kan da ikke sige mig fri for en gang imellem at tænke at lidt filler ville være rart i renden fra næsen og til mundvigen og jeg kan da heller ikke ikke love at jeg aldrig får det gjort.. MEN altså jeg er også 45! OG ja det lyder dobbeltmoralsk og er det måske også, men synes altså at der ER forskel på at være 25 og 45! OG jeg ville ALDRIG på nogen måde desideret ÆNDRE mit udseende, men hvis jeg på et tidspunkt får et lidt rigeligt træt udtryk, som nogle kan få med alderen, hvor de selv efter 8 timers søvn ligner en der har været oppe i flere døgn, så jo, så kan det da godt være… OG det er selvfølgelig også ok at få ændret noget ved sit udseende som yngre, hvis man har et eller andet der virkelig driller..
men det er jo ikke det der får de fleste unge piger til at gå så langt…

Dejligeste dag til alle Jer DEJLIGE KVINDER derude
og ja også til Jer mænd der følger med selvfølgelig, HUSK lige at hyld alle Jeres dejlige kvinder ikk!!! 😉

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS: ON THE WAY TO MY PRIVATE GYM ❤️ ❤️ ❤