MUST HAVE ❤️ ❤️ ❤️

VILD UGE!!! ❤️ ❤️ ❤️

vild uge 1 vild uge 2 vild uge 3 vild uge 4
H
UH som i virkelig HUH!!!!
Har haft en surealistisk og på alle planer VILD uge!!
Det er i hvertfald let at tælle de timer jeg har haft til at sidde ned i!
Den har bl.a. indeholdt arbejde og mere arbejde OG et fint og meget YNDIGT blåt øje, inkasseret af sød lille nuttet baby udstyret med farligt håndvåben (læs: ske) på en lang dag i legestuen med indlagt GRUS-samtale (læs: mødte ind 5.20-lukkede og slukkede kl 16.30) og efter job på skolen iført FARLIGT (?) heksekostume og fint blåt øje jo.. 😉 til et UHYGGELIGT holloween-arrangement jeg jo havde været med til at arrangere (det der med at jeg glemte at sidde på mine hænder og havnede blandt de dejligste damer i forældrerådet)
Derudover har der været en masse andre VILDSOMME ting jeg har været nødt til at skulle tage mig af.. Sådan noget der nok var sjovest at være foruden, men alt gik heldigvis så’n nogenlunde op til sidst… ❤️ ❤️ ❤
HURRA for super duper dækkende concealer fra Vichy.. (mere om den comming soon)
OG ja jeg kan så KONSTATERE at jeg bare IKKE er særlig god til at se farlig og ond ud!! 😀
Frøs som bare pokker der i tirsdags og havde taget flere lag sort uld på og endte mest af alt med at ligne en lille tyk og ret så træt nisse der var faldet ned i tjerespanden 😀

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST HAVE ❤️ ❤️ ❤️