LUCKY LITTLE ME ❤️ ❤️ ❤️

DER VAR DE!!!! ❤️ ❤️ ❤️

plenty-black-12327111-1000x1000

 

Har LÆNGE ledt efter de helt rigtige SKINNY-JEANS !
Har nogle kriterier der bare SKAL opfyldes BUM!
De skal selvfølgelig være PÆNE!
Sidde godt på en RUND NUMSE, hvilket bl.a. har noget med baglommernes placering, at gøre, da de optisk kan gøre noget godt, eller være en KATASTROFE!
Lommerne må ikke være for små og ikke være for store og så skal de sidde relative tæt på midter-syningen! 🙂
Jeans’ene skal være med MEGET stræk, så de er rare at have på også når jeg arbejder og kravler rundt på gulvet og leger!
OG sidst men ikke mindst, så skal de ikke være HELT højtaljede, da jeg godt kan lide at stikke min tee ned i den ene side, men heller IKKE så lavtaljede, at jeg nærmest MOONER, når jeg bukker mig efter de små…
OG NU HAR JEG ENDELIG FUNDET DEM ! ! ! ❤️ ❤️ ❤️
Dr. Denim model Plenty er bare
SÅÅÅ PERFEKTE!!!
Jeg har fundet mine på Stylepit til 400.- men de fås selvfølgelig mange andre steder..
De fås også i et UTAL af lækre og specielle vaske, og i flere modeller bl.a Kissy der er lavtaljede og Solitaire der er højtaljede.. mange steder beskriver de også Plenty som højtaljede, men de ER altså midt i mellem og sidder ca. er par cm under navlen.
Find dem på Stylepit HER
OBS! Lad dig ikke skræmme af at de ser SMÅ ud!! Mine er str medium og de ligner noget i en str 10år når jeg holder dem op, men der ER altså MEGET stræk i og de passer perfekt UDEN på nogen måde at klemme luften ud af mig 😀
og de bliver også lidt løsere med tiden..

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • Amalie

  Jeg har været stor tilhænger af Dr. Denims Plenty og Solitaire-model i et par år nu og jeg kan kun give dig ret i at de er skønne! Men jeg er kun 164cm høj, og har altid synes at de var lidt for lange i benene (i str. small).. jeg er efterfølgende faldet over Molly og Alex-modellen fra Gina Tricot og de er præcis lige så stretchy, men med kortere ben og til en billigere pris 🙂 (de koster 250kr pr par, og passer mig perfekt i længden) Synes bare lige jeg ville give tippet videre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Amilie 🙂
   TAK!!! Super sødt af dig at tippe!!!!Jeg er kun 1,62 så ja de er også lidt go’e lange i det til mig!
   Men da jeg har lidt solide lår kan det være de virker lidt kortere til mig ha ha.. 😀
   Men skal HELT sikkert prøve Gina Tricot!! OG det at prisen er så god er da bare et KÆMPE PLUS oveni!!
   Ved du om det er nogen de har fast i deres kollektion eller er det en her og nu vare? 🙂
   Dejlig aften til dig..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCKY LITTLE ME ❤️ ❤️ ❤️