DAGENS MAD: MORNING GLORY ❤️ ❤️ ❤️

NYTÅRS BOLIG SPAM VOL1 ❤️ ❤️ ❤️

NU al julepynten er (næsten) væk og det hele er lidt januar-trist kan man godt få lyst til at lege lidt i boligen ikke??
Jeg har fundet lidt inspiration til Jer, synes det er lidt spændende at se hvordan de mørkere træsorter kommer lidt retur, jeg er mest selv til en hvid lidt stram boligstil blødet op med lidt gode farver og sort, nyt og gammelt hmm.. må vist kaldes MIX!
Jeg bruger ikke mange penge på min bolig og der er da masser af ting jeg godt kunne ønske fik et løft, men det er som det er og så er det jo om at få det bedste ud af det man har, ved at være lidt kreativ,
og så læne sig tilbage og være lidt taknemmelig og tilfreds!!! ❤️ ❤️ ❤️
Selvom jeg ikke er HELT vild med farveholdningen (det blomme og cafe latte farvede synes jeg er lidt for hotel agtigt og upersonligt) i den her bolig så synes jeg der er masser af inspiration at hente og især køkkenet synes jeg er lækkert!
ENJOY! RIGTIG DEJLIG SØNDAG!

bolig 5 1 bolig 5 2 bolig 5 3 bolig 5 4 bolig 5 5 bolig 5 6 bolig 5 7 bolig 5 8 bolig 5 9 bolig 5 10 bolig 5 11 bolig 5 12 bolig 5 13 bolig 5 14 bolig 5 15 bolig 5 16 bolig 5 17 bolig 5 18 bolig 5 19 bolig 5 20bolig 5 1Kilde: Delikatissen

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS MAD: MORNING GLORY ❤️ ❤️ ❤️