DRIVING MISS CRAZY ❤️ ❤️ ❤️

SUND MANGFOLDIGHED ❤️ ❤️ ❤️

fit billede 1EN SUND STÆRK KROP HAR MANGE FACONER
❤️ ❤️ ❤️
OG HURRA FOR DET!!!!
Bodylab.dk har valgt at sætte fokus på, at en sund, trænet kvinde ikke behøver at se ud på en bestemt måde, der er mange, der nok har den opfattelse, at en fit kvindekrop har sixpack og en meget lav fedtprocent, men det er langt fra sandheden..
Jeg synes det er SÅ dejligt og SÅ vigtigt at der, i det “offentlige” visuelle rum, bliver gjort plads, til et nuanceret billede af, hvordan en sund kvinde ser ud!
Så vi alle, har en mere realistisk billede, at spejle os i, for om vi vil være ved det eller ej, så kan det ikke undgås at vi, ubevidst bliver påvirket af de billeder, vi hele tiden bliver mødt af, i div. medier.
Læs hele Bodylab’s fine billedserie og oplæg
HER
OG læs også en af de modige kvinder på billedet, blogger Anna Warrington’s oplæg om samme emne og om store lår på hendes super gode blog
LIGE HER
Jeg har selv tykke lår og jeg faktisk glad for dem!!
De virker som de skal, er stærke og kan klare det meste 😀
Og jeg går gerne i stramme leggings og slimjeans for INGEN skal fand’me bestemme, hvad jeg kan og ikke kan, og JA! jeg har faktisk været emne, i en diskution på fb engang, hvor nogen syntes, det var forkasteligt at jeg viste mine tykke lår frem i det offentlige rum, iført tætsiddende leggings UDEN  noget ud over! 😀
Altså smag og behag er da forskellig og det skal der da være plads til!
Jeg synes både en kvinde med lange slanke stænger og en lille tæt kvinde med runde former kan være smuk!
Men så’n har jeg bestemt ikke altid haft det!! Da jeg var helt ung syntes jeg, af og til og på trods af et ellers ret godt sevværd, at jeg var tyk, uden at jeg overhovedet var det, fordi jeg havde fyldige muskuløse lårbasser, og uanset hvor meget jeg prøvede at sulte mig, ja så ændrede det jo altså ikke på foconen af dem!
Vi er alle forskellige og der ER plads til os ALLE!
Længe leve mangfoldigheden!

Møs til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • Elsker når der sættes fokus på forskellige kropstyper. Er så træt af at rigtig kvinder skal se ud på en bestemt måde.
  Alle der er født som hunkøn er da for pokker rigtige kvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Lotte 🙂
   Tak for din kommentar.. og JA det er vi nemlig!! 🙂

   Dejlig aften til dig
   //Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRIVING MISS CRAZY ❤️ ❤️ ❤️