SPORTING ME SOFTLY!!!

FORGOTTEN LOVE!!!

karma 1 karma 2ELSKER EKSTRA!!
-især når det er noget SÅ lækkert og samtidig uventet!
Bestilte for et par dage siden, den her strigle!
Og NEJ jeg har IKKE fået hest!

-I får mere om striglen en anden dag..
Idag drejer det sig om cremen jeg helt havde glemt!
HVOR’N KU’ JEG!!
EMBRYOLISSE
Lait creme Concentré
-den var meget omblogget her der og allevejne for nogle år siden,
og med god grund!
Den er
UOVERTRUFFEN!
hvis du lige nu, her i overgangen mellem sommer og efterår, står og synes din hud trænger til lidt ekstra omsorg, så er den altså bare super!
Jeg var så heldig at få en hel stak prøver med, da jeg af den sødeste forhandler på Trendsales, købte striglen…
elsker når jeg får ekstra prøver med!
Her er hvad der officielt står om cremen der bare kan alt og som virkelig holder hvad den lover!
Et vidunderligt plejeprodukt med mange anvendelses muligheder. Et kult produkt og en rigtig skønheds hemmelighed kendt af makeup artister og modeller samt dermatologer i hele verden. Indeholder en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer der tilfører huden fugt og holder den i balance. Cremen blødgør og genopbygger hudens hydrolipidic film, som er hudens beskyttende barriere mod angreb såsom forurening, stress og udtørring. Huden genfinder sin naturlige elasticitet og spændstighed, og tegn på ubalance og træthed forsvinder. Selv meget tør hud bliver udglattet, gennemfugtet og den cremede mælkeagtige formular efterlader huden satin blød. Produktet kan bruges som: dag/nat creme alle hudtyper, rensecreme, fugtmaske, ved hudirritation og rødmen, kurerer soleksem, småsår og rifter, efter barbering. Er perfekt og verdenskendt som primer under make-up, alene eller ovenpå din alm. hudpleje. Kan bruges af alle hudtyper. Parabenefri.
Jeg brugte den som natcreme, der for de der par år siden, og det gør jeg så igen nu!
Synes min hud var blevet lidt trist, og grå her oven på sommeren, og nok også lidt fordi jeg den seneste tid har haft lige lovlig meget fart på!

Den kan fås mange steder til mellem 159-199 alt efter om den er på bud.
Kan du ikke lige finde den, så spørg!
Jeg hjælper gerne!

Håber I kan bruge mit lille tip!
-hvis I står lidt der og skuler ud over det kæmpe store og ret så uoverskuelige cremeland, vil jeg nærmest LOVE Jer at I ikke går galt i byen med den her!
Den findes også i en lidt federe udgave, der er velegnet til tør hud!

 

Dejlig aften til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTING ME SOFTLY!!!