JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE !

CHEAP NEW YEAR!!

billig nytår 1FIN TIL INGEN PENGE!
Julen er jo tit en ret dyr omgang, så det kan være meget rart, at finde lidt tøj til nytår, der ikke slider kortet helt tyndt!
Jeg har fundet lidt inspiration til Jer fra forskellige highstreet butikker, der er til at finde rundt omkring lige nu, hvis I endnu ikke har udstyret i hus og som ikke springer budgettet..
Har selv et lignende outfit i tankerne, (og i skabet) men må ærligt indrømme at jeg ikke er typen der på forhånd planlægger hvad jeg skal have på, før jeg er kommet ud af badet, jeg ved jeg har lidt forskellige outfits der altid fungerer, og så er det min intuition og øjebliks humør, der lige afgør hvad det bliver…
Er en ægte
LAST-MINUT-MOOVER
(ikke at det gør jeg kommer for sent ud af døren)

FIND DET:
Blondebluse fra Vila 349.- HER
Fake skindbukser fra Vila mange af dem er faktisk rigtig fine og svære at se at de ikke er ægte, jeg har et par fra Custommade som jeg knuselsker, desv er de ved at være slidt i stykker.. Sån er det at have lidt tykke lår 😀
Vila PU med lyn 399.- HER
Smuk og ekstrem holdbar blå shimmerlak fra Essie der bare laver de bedste lakker!
Jeg har fundet den på Nicehand.dk til god pris, det er der jeg elsker at købe lakker da de har gode priser og god service, og de er ekstremt gode til at beskrive farverne! men ellers fås den også i Matas og der er jo lidt et tidsperspektiv her 😉
Smuk og ekstrem holdbar blå shimmerlak fra Essie Aruba blue 92 til 99.- i Matas HER
Fiiine pumps fra H&M med en hæl på 9 cm er de til at holde ud! Og remmene gør at de sidder godt på foden, det er tit tricket, hvis man ikke er så vant til at gå i stilletter 😉
299.-  Find dem HER
Lille fin blå glimmer-clutch på Sale i Zara til kun 129.- HER
Alle tingene kan findes ude i de fysiske butikker!

Dejlig dag til Jer!
HUSK!
-at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • Sikke et cool outfit, elsker de blå toner 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Nikki 🙂

   Tusind tak! Ja synes også det er fint lige at tilføre en anelse farve til alt det sorte en gang imellem 😉

   Kram til dig og god aften..
   NB rigtig fin og hyggelig blog du har forøvrigt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE !