FORRIGE MANDAGS CAFE OG BIO HYGGE

COSY TUESDAY!

sponsoreret oplægderma 3SELVFORKÆLELSE!
-fik jo for noget tid siden det her lækre sæt til test fra Dermalogica og jeg har simpelthen været SÅ glad for det! Kan virkelig anbefale det her set, hvis man har lyst til at forkæle sig selv og lære produkterne at kende!
Jeg har spist lidt for uregelmæssigt og usundt, drukket for lidt vand og sovet lidt for lidt den sidste uges tid og det ses lynhutigt på mig og på min hud, så tog lige den helt “store” tur med rens, maske og lækker creme.. ahh og nu er min hud faktisk igen dejlig blød, elastisk og med fin glød!
DET DUR ALTSÅ DET HER!!!

FIND START KIT’ET 
LIGE HER

Dejlig aften til Jer!
HUSK!
og at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Dette er et sponsoreret oplæg, men det er 100% udtryk for min egen holdning og oplevelse af produkterne!!!!

2 kommentarer

 • Kirsten Thulesen

  Hvor lyder der lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Kirsten 🙂
   Tak det ER virkelig lækre produkter de laver og man skal huske at forkæle sig selv med noget selvtid en gang imellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORRIGE MANDAGS CAFE OG BIO HYGGE