AND THEN I TOOK BERLIN!

SØNDAGS-SPAM WHITE JEANS!

wj a wj b wj c wj d wj e wj f wj g wj h wj i wj j wj k wj l wj m wj n wj o wj p wj q wj rBARE ROLIG JEG GØR DET IKKE!

-en klog og supersød en jeg kender, har sagt til mig, at er der en ting jeg ALDRIG må gøre, det er at ta’ hvide jeans på!!!
Der er nemlig ikke noget mere tåkrummende pinligt, end en past 40, i lidt for gennemsigtige hvide jeans med sort g-streng inden under!!!
Jeg plejer jo ellers at gøre som det passer mig, især når nogen sir hvad jeg skal og ikke skal, så sprutter min indre lille rebel som et fyrværkeri, men liige ham her kan noget særligt og får lov til at bestemme lidt over mig af og til..
Pt er jeg liiige lidt til den tykke side, så man ville ellers nok slet ikke kunne se min sorte g-streng.. meeen mine bayonneskinker er vist pænest i noget mere flatterende som sort..

MEN
jeg synes faktisk man kan få nogle ret lækre outfits ud af et par hvide jeans, er især vild med dem sat sammen med noget råt og sporty, gråt og sort, som chunky knit, sweatshirts, tee’s og skindjakker… surprise… og synes det er lækkert både med stilletter og med sneakers.. og så er det jo rigtig forårsagtigt, så
GO GIRLS – ROCK THEM!

Dejlige søndag!
HUSK!
og at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • elsker hvite bukser:D men eier faktisk ikke min egen. så må vell skaffe meg snart. ha en fin søndag. forresten bli gjerne med i konkurransen min som jeg la ut på torsdag om å vinne en mac lebestift. vil at flest mulig skal få muligheten 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Evelin 🙂
   Ja du må ud og finde dig et par.. tjek min Facebook side http://www.facebook.com/dulletildulle der har to læsere anbefalet nogle lækre jeans!
   Jeg bruger aldrig selv læbestift men MAC laver de lækreste sager så håber nogle af mine følgere smutter ind og deltager i din konkurrence..
   TUSIND TAK for tippet!!! Sødt af dig!
   God søndag
   //Trine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THEN I TOOK BERLIN!