KONKURRENCE !!

Hende Askese, venter på mig…

askeseØV!
-det blliver en hård opvågning til hverdagen imorgen!
Hende der Askese, venter på mig…

Helt alvorligt set, så piver jeg faktisk lidt inden i og synes at det hele er ret så uretfærdigt!
Har skrevet om det før og ja sammenlignet med
RIGTIGE PROBLEMER
er det jo ingenting, det her!!!
Det jeg bøvler med, er at jeg efter et større vægttab på 22kg for 5-6 år siden, har haft let ved at holde vægten alle årene, men det er åbenbart
SLUT!
Jeg var slank som ung, men konstant på kure af alle mulige slags, tog så som 24 årig stille og roligt mere og mere på.. prøvede igen ALT uden held, var endda til lægen, for mit problem er at jeg faktisk ikke spiser ret meget, så når jeg skal tabe mig er der altså ikke så meget at skære af!
Jeg har ødelagt mit stofskifte i sin tid, på alle de der åndsvage lynkure af alle mulige slags
MEN
da jeg egentlig gav lidt op og gav slip, begyndte jeg pludselig at tabe mig! Faktisk så’n uden rigtig at gøre noget som helst!
Ikke andet end at jeg begyndte at spise næsten som det passer mig, dvs en del kød og noget mere fedt.
I 90’erne var det jo fedt-forskrækkelsen der rådede og vi fik tudet ørerne fulde af, at vi bare skulle spise en masse pasta!! Det var i hvertfald IKKE godt for mig!
Så da jeg ubevidst byttede lidt rundt, skete der nok noget..
Jeg dyrkede ret meget pilates i forvejen, men efterhånden som kiloene røg af, fik jeg også stille og roligt startet op på noget cirkeltræning, og da det program jeg havde, blev for let, tog jeg håndleds og ankelvægte på, og derfra begyndte jeg så at styrketræne med kettlebells og frivægte.. squatter og dødløfter og hvad ved jeg
OG JEG EEEELSKER DET!!
træner mellem 4-6 gange om ugen!
Den øgede muskelmasse har jo helt sikkert være med til at jeg har kunnet holde vægten!
LIGE INDTIL NU!

Det sidste års tid har jeg haft alt for let ved at tage på, og svært ved at få smidt det igen!
Det er som om jeg har ramt en mur!
BOOOOM!
og rottweilerlort!
Før kunne jeg godt spise lidt ekstra usundt nogle dage uden der skete noget ved det, min krop regulerede selv ind, og hvis der lige røg et kg på, kunne jeg let tabe det, de kommende dage ved bare at stramme en anelse op.
Men så’n er det åbenbart bare ikke lige i øjeblikket
(burde ikke skrive “ikke mere” for det SKAL sgu blive som før igen!!)
Jeg er stadig langt nede i mit daglige kalorie-indtag, jeg har en ret lille appetit, og bliver hurtigt mæt! (jeg har over lang tid vejet og skrevet alt op i en app for at få klarhed over hvor jeg lå, og mit daglige kal indtag selv på usunde dage ligger kun på på 800-900 og på ekstreme dage 1100) så når jeg nu har taget på, så er det bare ikke så meget at skære af!
Her i påsken har jeg ikke spist anderledes mad end jeg plejer, vi har ikke været til nogen påskefrokoster, kun holdt en mini-en for os selv herhjemme, og der spiste jeg to halve stk. rugbrød en med rosmarinskinke, og en med røget slagterfilet, lidt røræg og asparges, et halvt æg med kaviar og nogle rejer..
THATS THAT!
-det er jo helt ok alt sammen! Der hvor jeg har givet den gas, er på slikfronten, ikke at jeg har spist mængder, men lidt ekstra hver dag og så har jeg haft lavet hjemmelavede romkugler (fik to) og to dage har jeg spist et rundstykke til morgenmad! (det plejer jeg aldrig, spiser ikke så meget brød)
De ting har kostet mig et kg jeg ellers lige med møje og besvær havde tabt!
Ialt er det faktisk 3-4 kg jeg vejer mere end jeg plejer! Ved godt lidt af det nok skyldes øget muskelmasse, da jeg den sidste tid har trænet ret tungt, meeen, uden at have meget forstand på det, tænker jeg ikke det kan være det hele der er muskler!
Der hvor den nok er farlig for mig, det er jo individuelt, er åbenbart de der skide udskældte kulhydrater, de virker åbenbart som gift for mig!
og jeg synes det er
SKIDEHAMRENDE TARVELIGT OG URETFÆRDIGT!
JEG PISSER I PROTEST!!!
og ja pardon my french, er sgu virkelig ked af det.. og ret fortvivlet, men det kan jo ikke nytte noget og ja der er jo større problemer i verden, og jeg må jo bare op på hesten igen, prøve at finde ned i kroppen og få den i ballance igen
ved f… bare ikke lige helt hvordan, og jeg er lidt i panik, for hvad nu hvis jeg ikke kan stoppe det der tog, der åbenbart er sat igang.. og jeg bare blir ved og ved med at tage på, og jeg kan jo heller ikke bare leve af 300 kal om dagen…
SÅ ØV!! IKK!!
Har nogen af Jer gode råd eller bøvler med nogel lignende, så smid endelig en kommentar, et godt råd, et skulderklap
JA HVAD SOM HELST!!
-ved det blev et teksttungt oplæg, men når man én gang har prøvet at veje ALT for meget og har tabt og holdt det længe, så giver det lidt panik i kroppen, når den spadser så’n ud!
Hvis du var en af den der nåede til bunden af oplægget så
HUSK!
at gå ind på min Facebook-side HER og deltag i min
KONKURRENCE!
OG

HUSK!
og at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • Kitt

  Slynger lige ud at det måske også har noget med alder at gøre ( ikke at det på nogen måde hjælper) , men har selv oplevet at tage 10 kg på det sidste år. … Aner ikke hvor de kommer fra , da jeg ikke har ændret en ski d på mit madindtag !!!! Er møg træls 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Kitt 🙂
   Tusind tak for din kommentar.Dejlig du skriver <3
   OG ja jeg har også selv tænk den tanke, for jeg er jo 5 minutter i 47 (til juli) jeg har derfor fået målt mine hormoner og jeg er ikke på vej i overgangsalder og min cyklus er stadig helt regelmæssig.. Men ja derfor kan det jo godt være alderen der spiller ind.. Og ja kan jo læse du kender det.. Selvom det jo ikke er et livstruende problem, så er det noget der godt kan fylde på en irriterende måde alligevel.. ikk.. grrr
   Jeg er jo ikke overvægtig på nuværende tidspunkt, men er jo noget nervøs for det pludselig stikker helt af, for ønsker ikke lige plus 22 kg igen jo 😉

   Rigtig dejlig dag til dig
   // Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE !!