THE ONE THAT CAME BACK!!!

HALSHUG DINE BØTTER! IKKE MERE CREME-SPILD!

nomore 1 nomore 2 nomore 3SUCK IT ALL UP!!
FÅ CREME TIL 5-7 DAGE EKSTRA!
-der er meget snak om at vi skal mindske madspild..
Men der er er jo mange af de “gode gamle dyder” som vores oldemødre lovprisede, der faktisk er værd, at kaste sig ud i, hvorfor smide penge i skraldespanden???
-og det skåner jo også miljøet at bruge ting op!
Jeg bruger en svinedyr dagcreme fra Estee Lauder, en som jeg har skrevet om 1000 gange, den er nemlig en ener, jeg kan ikke lide make up creme, men den her, som også bliver kaldt tryllecremen, er mere som en BB creme, den dækker ingenting, men udligner ens egen hudtone og tilpasser sig den, så man får en fin  og naturligt levende glød, så en let lille hjælper hvis man er lidt træt. Jeg bruger den ikke som deagcreme men som et let strøg oven på min serum og dagcreme som et 3. lag

-så less is more hvad dækning angår, meeen samtidig lidt frås da der er to andre lækre sager under.. men min hud er glad for den triple combi!!
SÅ DERFOR
er der jo god ide i det for mig, i det mindste, at få det hele med, og hvis jeg klipper toppen af når jeg ikke kan presse mere ud, er der faktisk til 5-7 dage tilbage i den, som jeg jo egentlig bare ville have smidt ud!!
Så det kan altså godt betale sig at halshugge sine bøtter med creme!!
Bagefter er det selvf vigtigt at gemme dem i lufttæt pose de sidste dage, og ja ved godt at fingre i creme efterlader bakterier, men da der jo er relativt få dage så er det ok at man er nødt til at proppe fingrene ned i.

HUSK!
og at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ONE THAT CAME BACK!!!