IIIH!!! JEG HOLDER DET IKKE UD!!!

JA DET MÅTTE JO SKE…

dagens 120816 5

A DET MÅTTE JO SKE… 😁🙈❤️✌️
Nå kunne bare ikke rigtig holde ud at jeg ikke kunne finde den satans Ravn efterligning fra Saint Tropez nogen steder… (Den er blevet trukket tilbage fordi de ikke må sælge den) Kunne ikke få den ud af hovedet!! OG det er altså sjældent jeg har det sådan med et stykke tøj… Så ja det blev den ægte Nela fra RavnCph… Fandt den til en ok pris hos den SØDESTE sælger på Trendsales og jeg er bare SÅ glad for den!!! Havde den på til en fest vi holdt for vennerne i fredags… tror jeg kommer til at slide den op.. -den kan jo bruges til ALT!! Fin fest med stiletter, hyggefest med ballerina’er eller høje støvler, ud at spise og bio-hygge med korte spidse støvler og grov strik til vinter… osv…
TUSIND TAK 🙏❤️ til alle Jer der hjalp mig med at lede…
Find den her på deres hjemmeside
http://ravnravn.com/

HUSK!
at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IIIH!!! JEG HOLDER DET IKKE UD!!!