SPORT IT UP!

TIDLIG KØRETUR OG HUDPLEJE-TIPS UPCOMMING!

dagens 270816
LIDT OM TIDLIGE KØRETURE OG HUDPLEJE-TIPS 😄❤️✌️
Lidt af en blandet opdatering!
Stod op kl 5 og kørte min mand på job i Odense, for DEJLIGT at have bilen mens han jobber.. ELSKER de der tidlige morgenture med god musik og kaffe og mit eget selskab på vejen hjem… Alenetid i høj kvalitet, tusind tanker om alt og ingenting blir vendt på sådan en tur, og jeg kan egentlig godt lide at komme tidligt op i weekenden, så blir’ den jo så dejlig LANG! 😂🚀
I er en del der har spurgt ind til min hudpleje, og om jeg har fået fillers, Botox mm og det har jeg IKKE, jeg har faktisk aldrig prøvet at være til kosmetolog og har ALDRIG prøvet at få en ansigtsbehandling, men har plejet min hud med fugt spist rimeligt sundt og næsten altid brugt solcreme…
-så arbejder lidt på et indlæg om det..

HUSK!
at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORT IT UP!