TYPISK VS. ATYPISK!!

NEJ JEG GIDER SGU DA EJ!!!!🙄😂✌️️

NEJ JEG GIDER SGU DA EJ!!!!🙄😂✌️

jakob-olrik
Det var nogenlunde så’n, jeg tænkte da jeg fik tilbuddet om, at høre ham her, snakke om mænd.. For jeg er ret overbevist om, at det han vil fortælle mig, det ved jeg sgu da godt i forvejen… OG netop derfor bør jeg jo nok høre det… OG jeg satser på, i det mindste at få en sjov og hyggelig aften!
Nå, med et godt glimt i øjet, så kan det faktisk godt være jeg rent faktisk HAR lidt ret.. For jeg har altid haft lettere ved at afkode mænd, end kvinder!!! Måske fordi jeg er vokset op i en lille by, hvor jeg var den eneste pige… Vi er godt nok IKKE lette, og jeg har den ene gang efter den anden, fuldstændig jokket i spinaten, eller fået en følelsesmæssig kæmpelussing, fordi jeg ikke altid forstår, og når at opfange, alle de der små, usagte underfundigheder, en del kvinder, siger uden lyd.. imellem alle de der andre små ligegyldigheder der så kan ryge ud..Jeg er virkelig naiv ind imellem! UNDSKYLD jeg holder altså af Jer kvinder, af hele mit hjerte alligevel, men jeg forstår Jer bare ikke altid.. Hvorfor ikke bare sige tingene ligeud?? Og hvorfor ikke bare spørge, hvis der er noget, der undrer en, i stedet for at antage, gætte, og tro?? Det er da bare SÅ meget lettere.. og lige DER er mænd som regel bare mere ligetil..
Nå, er der nogen af Jer der vil med??? Jeg tror det blir festligt!!

LÆS MERE HER

HUSK!
at kys på dem du holder af!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYPISK VS. ATYPISK!!