DET ER KOOOOLDT....

LEO LITTLE ME

www.facebook.com/dulletildulle leo-jul-2

LEO LITTLE ME 
SUK!! Det var så den jul… piv.. øv hvor sådan en december bare går ALT ALT for hurtigt!! Prøver altid at huske at nyde turen.. men denne her var lidt for travl, helt til kanten faktisk.. så ville ønske jeg kunne spole lidt tilbage og få puttet lidt flere dejlige hyggestunder ind.. nå det kan jeg jo ikke… MEN det jeg KAN gøre og som jeg VIL (prøve) at gøre, er at hive noget hygge med mig over i januar  og mon ikke det lykkes, jeg er jo lidt den stædige type.. blir nødt til at prøve for ikke at få alt for meget jule-blues, når jeg lige om lidt skal have pillet julepynten ned.. 
Er forøvrigt glad for jeg IKKE fik solgt min LEO nederdel og top fra Neo Noir havde nederdelen på juleaften 
Får I også lidt jule-blues når den er ved at være slut julen? Eller er der bare mig?? 

Dejlig lørdag duller 
HUSK! at kys på dem du holder af 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER KOOOOLDT....