LEO LITTLE ME

PREPPY

www.facebook.com/dulletildulle prep-2 prep-3 prep-4

PREPPY 
Fik nogle afsindig lækre julegaver.. bla andet denne her virkelig bløøøde lækre strik fra Ralph Lauren, der på INGEN måde kradser!! Ikke engang selv når jeg ikke har en t-shirt under 
Den blev købt i Magasin men str passede ikke, så smuttede lige på nettet 1. juledag for at se om den lå i den rigtige str… det gjorde den… OG så var den sat ned med 40%  må indrømme jeg blev noget harm lige da jeg så det.. det er lidt at tage p… på dem der har købt deres julegaver der.. men ja selvfølgelig dejligt nok, når man som jeg skal bytte noget.. hmm men alligevel.. hvad med alle dem der IKKE har behov for at bytte?? De havde ikke min str i Magasin Odense så mens jeg stod i kø for at få pengene retur, bestilte jeg den anden på nettet.. selvom den havde passet, ville jeg have returneret og genkøbt den.. for ellers ville jeg nok have følt mig ret meget til grin.. Hvad tænker I om det? Er det ok man allerede dagen efter kan se sine julegaver sat så meget ned?
Jeg tænker Magasin gør det for at få ekstra salg, de anbefaler ligefrem selv at man kan komme ind og få mere for pengene, og det får de jo nok et mersalg ud af, for når folk er derinde for at “bytte” alligevel ryger der let noget mere med hjem.. især når alt ER sat ned… og så kommer de jo samtidig i gang med udsalget som de første.. men stadig… hmm…

Dejlig søndag
HUSK! at kys på dem du holder af..

Sweater Julianne Fra Polo Ralph Laurent // bløde bukser fra Vero Moda // støvler HM // ringen er en 25 år gammel ring jeg helt havde glemt , og som jeg engang købte til migselv, fordi i gen andre gav mig den slags 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEO LITTLE ME