FREAKY LITTLE BASTARD

FREAKY LITTLE BASTARD

næse 1a næse 2a næse 3a

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Vågnede op med så’n en FIIIN øm rød satan lige midt på næsen, den anden dag 😀 men ved det.. Jeg skal IKKE klage!! OG det gør jeg så heller ikke! BUM! For jeg er en af de pis irri typer, der altid har været ret forskånet for urenheder! Nuvel tænkte at jeg da kunne prøve at tage kampen op med den.. Og lånte lidt af ældstedrengens creme mod urenheder fra Vichy, Normaderm Hyaluspot… OG må lægge mig flat ned! DEN VIRKER!!!! Den skal kun lige akurat duppes på selve bumsen og så er det nix pille! Tog så min nye darling jeg ikke har fået skrevet om endnu, en dækstift også fra Vichy (og et rent tilfælde!) fra deres Dermablend-serie og duppede lidt på, OG den VIRKER altså også, kan jeg godt lige skrive under på!! Den blender fint ind i huden og væk var bumsen, der var kun en lille bule at se, skriver mere om min dækstift en anden dag for den fortjener mere ROS! Om eftermiddagen blev jeg godt nok lidt nervøs, for det var ligesom jeg kunne tage et lille lag hud af, men påførte endnu en lille tut af ældstedrengens creme, lod den tørre og så lige lidt dækstift på igen.. Om aftenen glemte jeg faktisk alt om den og med god grund! For der var bumsen allerede næsten væk og næste morgen var der kun en lille rødme i huden at se, men INGEN bums eller hul på huden som når man har klemt.. Jeg er stadig her nogle dage efter meget svagt rød, men det er jo INTET imod hvordan så’n en plejer at te sig! Ved ikke helt hvad det er den kan, men det virker som om den måske bliver ætset lidt væk… Den virker i hvert fald <3

OG ja bær lige over med close up af min tud.. De er bare IKKE smukke i den positur hvor man stikker dem helt op i linsen ha ha..  Øh eller det er de vel egentlig bare aldrig så’n nogen 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREAKY LITTLE BASTARD