INDLÆG FRA D. 12. AUGUST

INDLÆG FRA D.14. AUGUST

1017482_809403162425194_2508256450886555723_n

KENDER I DET?????????

Var til forældremøde i yngstedrengens klasse igår. OG havde på forhånd besluttet mig for at jeg ville sidde på mine hænder når der skulle vælges nye forældrerødder.. For de hænder der er egentlig pænt fulde pt!!! MEN da derså kun manglede én og alle resterende åbenbart havde meget ondt i armene ligesom mig… Ja så tog krybdyrhjermen over og rakte min arm op…  det er også ok, det skal nok gå, for det er jo virkelig IKKE fordi det er det store arbejde eller besvær… Og de tre andre er nogle dejlige folk der har styr på det.. Så ved ALLE vil løfte i flok  og det vil faktisk 100% blive vildt hyggeligt!! MEN alligevel holdt det mig faktisk lidt længere vågen da jeg skulle sove end godt er… Det fylder lidt for meget og det er jo nok fordi der er lidt rigeligt tryk på i forvejen, for selvom det jo virkelig bare er en lille ting! Så er der jo nogle gange MANGE små ting!

Hvis I har lyst til at følge mig på Bloglovin så følg linket her:
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDLÆG FRA D. 12. AUGUST