INDLÆG FRA D.14. AUGUST

INDLÆG FRA DEN 11. AUGUST

print 1

 

IHHHH…. GRRRRR…. kunne IKKE overføre min lille video.. SUK al begyndelse er SVÆR!
så følge linket her hvis du er nysgerrig 😉 og nu I er derinde på FB kan I jo da lige like der, hvis I ikke følger mig i forvejen… 😀
https://www.facebook.com/video.php?v=807687475930096&set=vb.266157226749793&type=2&theater

HELLOOOO THERE… <3 <3 <3

Jeg er her endnu..  I får lige en lille vinke-video jeg lavede i weekenden, til nogle venner der var til SMUKFEST uden mig men i mit telt jaloux og misundelig er to ord der nok passer meget godt!! imens sad jeg og arbejdede lidt på “dokumentation af de inkluderende læringsmiljøer for de 0-2 årige” men ok, weekenden blev brugt på andet end arb..! Har også hygget på terrassen med gode venner under fuldmånen og med asti i glasset, hygget med ældstedrengen og hans kæreste og deres veninde og været på stranden med yngstedrengen og hans kam i mega blæsevejr og sluttede weekenden og (måske også sommeren? ) af med en LAAANG cykeltur alene ude på landen i går aftes.. Nu er jeg her igen.. SAVNER JER 

Hvis I har lyst til at følge mig på bloglovin så brug dette link 🙂
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDLÆG FRA D.14. AUGUST