INDLÆG FRA D. 29. JUNI

NOGET OM MIG

1621851_10202515485261981_702529410_n

Jeg har i nogle år haft en lille blog på fb, startede den da jeg gik sygemeldt et helt år med et kompliceret benbrud og havde MEGA ondt, 5 brud og nu med stål og skruer, men det funger! og jeg kan danse natten lys i høje sko! Jeg fik lyst til at øse ud af alt det opsparede dulle-halløj jeg går og samler på indeni..
Jeg er 45 (jep ældre end de fleste bloggere, but who cares?? I don’t!) har boet sammen med min mand i 22 år og har to drenge på 12 og 16, arbejder som dagplejer, et job fyldt med gamle myter.. dem skal vi nu nok få gjort op med.. 🙂
Jeg elsker at lege med tøj og har tit mit tøj i mange år, bruger det samme både på job, i hverdagen og til fest, og synes det sjove består i, med få virkemidler at ændre udtrykket…
Handler meget second hand, især på Trendsales, skønt at gå på jagt efter lidt for dyre ønsketing, og få tingene til en pris jeg har råd til.. <3
Har en forkærlighed for tee’s og sweats med statements… men binder mig ikke op på en fast stil, selvom der vist er en pæn rød (øhh sort/grå/hvid) tråd i min garderobe og stil…
Jeg ELSKER musik og har en totalt skizofren smag.. hører ALT lige fra pop, rock, elektronisk, rap, House.. you name it.. elsker P3 og i øjeblikket køre bl.a. Ellie Goulding, Suspekt, L.O.C. John Legend, Nine Inch Nails, Selvmord, Lilli Wood, Lana Del Ray, Major Lazer i sløjfe… Jeg sagde det jo skizofren musiksmag.. Elsker når jeg har tid, at sidde og nørde på Spotify og finde specielle remix mm…
Men HER på bloggen er det nu mest dagens og beauty-bavl jeg lægger på.. plus mit personlige take på forskellige ting og oplevelser…
Jeg håber I har lyst til at følge med.. og I er ALTID velkomne til at skrive til mig hvis I har gode ideer eller selv et indlæg I har lyst til at jeg lægger på.. det er KUN hyggeligt med gæster… og ja altså al begyndelse er SVÆR så her i starten kludrer jeg en del i det hele, så har garvede rotter gode råd, modtages de med KYSHÅND <3
//Trine 🙂

PS. et LILLE hjertesuk.. ved det måske vil irritere nogen, men ja jeg har altså IKKE noget fancy kamera med gode linser og selvudløser.. måske en dag.. men I må leve med “in the mirror” billeder og tit taget med for lidt lys, men til gengæld får I et ærligt udtryk og jeg laver ikke noget kun til ære for bloggen.. jeg går ind for UMIDDELBARHED! <3

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDLÆG FRA D. 29. JUNI