DAGENS: FEELING HOT ❤️ ❤️ ❤️

BARE SÅ’N EN HELT ALMINDELIG MANDAG MORGEN ❤️ ❤️ ❤️

10612769_10204148358882801_1190248184370617948_n

 

Man skal ALDRIG gøre noget halvt!!! 😀
Så jeg har valgt at have en helt klasssisk mandag morgen!!! Med ALT hvad det indebærer af BRÆNDT havregrød.. Glemte vigtige papirer der SKULLE have været hentet i vores legestue.. Biblioteksbøger der SKULLE have været afleveret.. HUL i mine nylonstrømper.. Mascarabørste i øjet.. Med UDTVÆRET mascara ud over det hele til følge og et RØDT øje.. Krydrer så lige den gode morgen med senere, at lægge mig med stængerne i vejret og måsen bar hos min læge, for at få foretaget den der VIGTIGE smirprøve!!!
(celleprøve for livmoderhalskræft alle kvinder og over 21 får tilbudt)
og som jeg har været snart 4 mdr om at tage mig sammen til at få bestilt tid til!!
HUSKER I DEN????? DEN ER JO VIGTIG!!!! 
Iiiiiiv HADER  det!!! Og prøver at lave en så’n ud af kroppen ting..:
“jeg smutter lige et øjeblik hej hej..” Kender I det??? 😀
Det SKAL jo bare overstås og imens så er jeg lige et andet sted!!! 😀

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOR OVEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS: FEELING HOT ❤️ ❤️ ❤️