EKSTRA SULTEN ❤️ ❤️ ❤️

DAGENS: LEO DETALJER ❤️ ❤️ ❤️

leo a leo b leo c

BRRRR….. JEG FRYYYYSER… så har pakket mig lidt ind i noget lunt leo!!! Ville ØNSKE jeg havde en brændeovn!!! Jeg ved godt jeg har lidt lavt blodtryk og det måske også kan være derfor.. men det er da VIIILDT irriterende.. og selv ikke en go gang træning gav mig IKKE varmen idag GRRR!! 🙂 Nå havde lige fundet lidt af mine gamle leo ting frem.. i ULD! 😀 Synes det er lidt sjovt at mixe det på kryds og tværs…
Hold øje med H&M de har tit nogle lækre lune cardigans her på denne årstid til gode priser! Den her i er der ud over viscose også silke og uld i en virkelig lækker blanding!!!
Tørklade er af yndlings-tørklæde-mærket By Marlene Birger der laver de LÆKRESTE i det BLØDESTE uld som bare falder så fint!! ❤️ (og ja ha ha, har fået vendt mærket udad så INGEN kan da være i tvivl om hvem der er designeren 😀 )
T-shirt med KLOGT bronceprint (TALK LESS SAY MORE) og den bedste facon fra Gina Tricot // bløde leggings fra Modstrøm. // dræberringe fra ASOS og sort lak fra Essie //

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOROVEN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSTRA SULTEN ❤️ ❤️ ❤️