BARE SÅ'N EN HELT ALMINDELIG MANDAG MORGEN ❤️ ❤️ ❤️

DEN DUR: DER ER NOGET OM SNAKKEN!!! ❤️❤️❤️

10561569_813239485374895_1168863768034858598_n

HUH DEN ER GO’ !!!!! OG ja, ved godt der er meget snak om hår 😀
Men læs det.. der er også lidt om voks og lys 😉
Som lovet iler jeg tilbage med en vurdering af den meget ROSTE shave cream fra EOS.

Må lægge mig fladt ned.. Den her er bare den bedste “barberskum” jeg nogen sinde har prøvet! Var ellers så’n ok godt tilfreds med den fra Gilette sensitive til kvinder… MEN det er jeg ikke mere..
Har nu fået en ny (og lidt dyr) afhængighed!

Har i rigtig mange år brugt voks (først på klinik og senere lærte teknikken selv) og det bruger jeg også stadig nogen steder, men når man har vokset i rigtig mange år, så bliver hårene så små og fine at de lettere knækker og derved får jeg lidt indgroede hår ØV og AD! Og bruger eller en super sugering voks fra Hevi, som jeg virkelig kan anbefale varmt!! Sprang så på skraber-modellen her i sommers, og den har jeg ellers aldrig været rigtig gode venner med!! Både fordi jeg ikke ret godt tåler det, og fordi jeg simpelthen synes det er surt at skulle gøre det så tit!! Og hader de stive børsterder vokser ud 😀 Men med den her shave cream kan jeg faktisk godt tåle det!! Den er lidt sjov at bruge og man tænker uhh kan det tynde lag creme klare der?? OG JEP det kan den! Den gør at barberingen bliver virkelig tæt! OG den efterlader huden fin, blød og gennemfugtet! OG mindsker risikoen (i hvert fald hos mig) for indgroede hår.. Og så kan den bruges både på tør hud og på våd dvs i badet.

Lige en anden lille ting… en af grundene til at jeg også begyndte at shave i stedet for at vokse, er at jeg for et års tid siden købte en Braun Venus Naked Skin lysdims… Så’n en man kan lægge hårene i dvale med så man ikke skal have så meget arbejde med det pjat.. Man bruger den på nybarberet hud (ikke vokset!) med et bestemt antal dage imellem og så falder hårsækkene i søvn og holder op med at vokse SMART! Og man skal så efterfølgende bare gøre det en gang imellem for at holde det ved lige.. MEN det kræver jo lidt tålmodighed at nå der til og jeg gik i stå… OG det er den satans lysdims altså for dyr til !!! Så har besluttet mig for at sætte i gang igen, her på et tidspunkt i løbet af efteråret og I skal nok få lov at følge med 😉 OG hold mig da meget gerne op på det!! Ha ha…

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOROVEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE SÅ'N EN HELT ALMINDELIG MANDAG MORGEN ❤️ ❤️ ❤️