LYKKE ER... ❤️ ❤️ ❤️

EKSTRA SULTEN ❤️ ❤️ ❤️

grød m skyr 1 grød m skyr 2

 

Trak lige stikket lidt i weekenden, men det havde jeg jo på forhånd skrevet til Jer at jeg ville gøre… 😉 Var hos min DYGTIGE fys i to timer lørdag formiddag og fik også lidt nåle i hist og her.. ikke så meget hokus pokus der, det virker i hvertfald! Min skulder er i bedring med rekordfart og håber at den positive udvikling fortsætter!!! 🙂
Fik også været til en hyggelig familie-føsdag med et FAD af gode grillede STORE bøffer og dejligt selskab! Fik trænet, hygget med drengene og slappet af! DEJLIGT!
Jeg er ikke typen der har den helt store appetit faktisk (JEP ved det lyder usandt! Men jow det er desv rigtig nok, selvom jeg bestemt IKKE er kostforskrækket!) MEN af og til, måske efter at have trænet ekstra eller efter en periode hvor jeg måske har spist i underkanten, kan jeg godt vågne op en morgen og være HELT VILDT SULTEN!
Og der er en gang grov havregryn med skyr altså super at tanke op på!!! ❤️ ❤️ ❤️
V
ed det lyder ulækkert! MEN giv det lige en chance for det smager faktisk vildt GODT!
Elsker kontrasterne, den lune grød, kolde skyr, noget blødt, noget der knaser, sødt, surt, bittert og lidt salt… 🙂
Jeg laver havregrøden af grovvalsede havregryn, jeg kan bedst lide grøden har lidt struktur, så en god klat iskold Cheasy Skyr (har prøvet MANGE og synes denne er den lækreste! Mild og cremet) En god håndfuld blåbær (eller hindbær) lidt mandler og så evt et drys af de supersunde (og pissedyre) chiafrø… det er som at give sig selv en god morgenkrammer!!
Dejlig dag til Jer ❤️ ❤️ ❤️

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOROVEN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKE ER... ❤️ ❤️ ❤️