Go'morn ❤️ ❤️ ❤️

GÅRSDAGENS: TEENAGER ❤️ ❤️ ❤️

dagens 130814 1 dagens 130814 2 dagens 130814 3 dagens 130814 4 dagens 130814 5 dagens 130814 6

Lidt af en WALK OF SHAME dag… (mangler en smiley hvor jeg gemmer hovedet under en pude!)
Var til god venindes føsdagsfest igår.. Lækre damer, lækker mad og LÆKRE DRINKS!!! GYYYS Det er SJÆLDENT at jeg blir’ så fuld!!! Altså IKKE at jeg så’n er på nogen måde overhovedet er en kedelig tante!!! Jeg ELSKER at feste og er som regel den der er med til det hele lukkder og slukker! MEEEN lige igår fik den nok liiiige til kanten.. ALTSÅ jeg lavede ikke som sådan noget RIGTIG PINLIGT men elegant det var jeg fandme ikke, tror jeg.. 😀 Jeg blev heller ikke træt eller dårlig eller noget.. bare så’n MEGET fuld.. 😀 Men en dejlig SJOV fest var det!!!
Vi var nogle stykker der tog på værtshus, sidst på natten eller først på morgenen måske? Mistede fuldstændig min tidsfornemmelse 🙂 og det gik da vist meget fint, tror jeg nok.. Blev godt nok ved et uheld puffet af en barstol og landede BOING på gulvet som en sæk kartofler 😀 ikke videre yndefuldt !!! Slog mig heldigvis ikke.. eller altså jeg har godt nok en vældig øm venstre balle idag!!! 😀 Da jeg kom hjem var manden ved at gøre klar til at tage på arbejde, så ja det var nok morgen da jeg kom hjem… Stod faktisk tidligt op ved 8 tiden! og fik glæde af min brandert for 2. gang… ikke fordi jeg blev dårlig eller noget! Men jeg var godt nok stadig fuld! Varmede en Princip Diavola Pizza og spiste til morgen mad 😀 Så ikke så meget pjevs  og ynk der!! MEEEEN det kan godt være at jeg gør mig selv en tjeneste ved at gå TIDLIGT i seng i aften!!! Der gik vist lige lovlig meget teenager i mig… 🙂

Havde nuppet en let og behagelig løsning..
Min yndlings tee-kjole fra Zara // armbånd fra Ambre Babzoe // tætte strømper // høje sko fra Ganni // Cardigan fra H&M // taske fra Markberg (den kom ikke lige med på foto, men viser den lige ordentligt en anden dag)

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOROVEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go'morn ❤️ ❤️ ❤️