My kind of woman og mit yndlingsord SKIDT PYT ❤️

LYKKE ER… ❤️ ❤️ ❤️

10644402_10204217794938659_668600383753070160_n

LYKKE ER
at have en (måske to) rode skuffe under køkkenbordet, hvor man lige med en armbevægelse kan rydde køkkenbordet for rod 😉
Den her skuffe kendetegner faktisk på “fineste” vis min uge… Den har været TRAVL og RODET og nogle ting, har jeg lige været nødt til at skubbe ned i rodeskuffen og så smække den HÅRDT i og glemme ALT om den..
KENDER I DET???
En GOD men alligevel TUNG uge! Hvilket også er grunden til jeg har været lidt stille 🙂
for der er ÉN ting jeg nødigt går på kompromis med
(og beklager det er IKKE Jer selvom I er DEJLIGE :D) men samværet med mine drenge 🙂 dem SKAL der bare være tid til BUM! Selv min træning halter, og det får jeg det skidt over.. IKKE min samvittighed! Der skal mere til 😀 men jeg må erkende at min krop skriger på træning og at den bare IKKE fungerer som den skal hvis jeg ikke har tid og overskud.. har cirka de sidste 14 dage trænet det halve af,
hvad jeg plejer og endda måske lidt under..
Har også fået ondt i min skulder ROTTWEILERLORT :/
Vil bruge min weekend på at få trænet (selvfølgelig) og på at få slappet af og nydt mine drenge (hvis de ellers er hjemme 😀 ) og så vil jeg altså lige prøve at få tænkt lidt mere struktur ind i min hverdag igen, så jeg føler, jeg når det jeg skal,
INDEN skuffen blir’ umulig at lukke…
Dejlig weekend til Jer  ❤️ ❤️ ❤️

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN HER:
http://www.bloglovin.com/blog/12775479/?claim=4tvupsbt2fp%22%3EFollow%20my%20blog%20with%20Bloglovin%3C/a%3E
OG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKE PÅ IKONET FOROVEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My kind of woman og mit yndlingsord SKIDT PYT ❤️