GÅRSDAGENS: 70 ÅRS FØSDAG ❤️ ❤️ ❤️

DEN DER JADEROLLER ❤️ ❤️ ❤️

jaderollerLOVEDE Jer jo noget dullesnak om den der JADEROLLER 😀
Den er altså lidt smart.. eller rar kl 5 om morgenen i hvertfald!
Jeg bruger den fordi den føles rar og gør mig friskere også at se på, den giver helt sikkert glød til huden, og den dræner også det puffede morgen-look en del, jeg er hardcore og lægger den i køleskabet så den er iskold, men er også typen der ALTID sluttet mit brusebad af med et ISKOLDT et, fra fødderne og op og slutter med en tur hen over hovedet!!
SÅ ER MAN VÅGEN!! 😀 og det er jo supersundt og man blir afhængig faktisk PRØV DET!
Der bliver sagt meget godt om den, men hvor meget det er hold i, skal jeg IKKE gøre mig klog på..
NOGET AF DET DER SIGES ER:
-at når jaderullen rulles over ansigtet er det med til at stimulere blod og lymfecirkulationen. Mængden af næring samt ilt til cellerne forøges og er dermed med til at reducere fine linier, hævelser og med til at stramme huden op på helt naturlig vis. Den styrker muskulaturen som en slags ansigts-fitness/styrketræning og giver derved at løft, til når huden begynder at hænge lidt. Selve det at det er jade,  skulle efter sigende virke beroligende på nervesystemet.
  Den har oveni den fordel at ruller man oven på sin serum så får man en bedre effekt af den, da den lettere trænger ind i huden.
Som skrevet så er det jeg hovedsagelig bruger den til og som i hvert fald virker! At den dræner træt og lidt hævet morgenhoved OG øjne!! og føles ahhhh at bruge!
Man bruger den på halsen og på ansigtet, ved opadgående blide rul nedefra og op, på halsen og lige op over kæbelinien, og ved at rulle fra midten af ansigtet og ud seks gange i hver bane. Den lille bruger man ved øjnene på samme måde indefra og ud…
Den er ret DYR at købe i de fleste butikker og webshops, mellem 250-600 koster den, men jeg har faktisk fundet min på ebay til kun 28 incl porto! 🙂 sendt fra HongKong men det er told og momsfrit op til 80kr så NO WORRY..
Jeg hjælper gerne med at finde en webshop hvor de har dem, eller hvis nogle har mod ebay guider jeg også gerne.. 🙂
DEJLIG AFTEN DULLER ❤️ ❤️ ❤️

Et STOOORT ønske for mig er hvis I har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER
D
et vil gøre mig SÅÅÅ GLAD :D

2 kommentarer

 • Mette Engstrøm

  Den lyder godt nok smart ! 😀
  Jeg faldt lige tilfældigvis over din blog. Juhuu.. Og det er jeg glad for.
  Så sidder nu her fredag morgen kl bæ efter en nat med 1 times søvn. Takket være en 7 måneder gammel dreng med ondt i gummerne ( tænder på vej) og en 6 årige pige med bræksyge. Yeees.
  Og selvom dette indlæg er gammelt efterhånden. Så ville jeg bli glad for hvis du ku linke til netop sådan en rulle på Ebay. . Det ku blive min nye bedste ven, nu jeg får sååå “meget” søvn . Eller mangel på samme. .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Mette 🙂
   Tak dejligt at du faldt over min blog.. OG stakkels dig.. børn er DEJLIGE meeen de kan nu godt trække tænder ud alligevel 😉
   OG ja den er GULD den jaderoller, jeg er SÅ glad for min og bruger den næsten hver dag!
   Jeg har fundet et link til dig.. Tror det er samme sted som jeg købte min faktisk, den er fra Hong Kong og koster kun 1,79£ og 0,27£ i porto til DK så ca. 18kr !!! 🙂 Det er en NOGET bedre pris end hvis den skal købes her i DK!! den kan leveres så du har den mellem 29. jan – 25. feb men da værd at vente på til den pris 😉
   http://www.ebay.co.uk/itm/Beauty-Tool-Green-Jade-Massager-Facial-Massage-Roller-Body-Head-Neck-Face-Foot-/301223729314?pt=UK_Health_Massage_RL&hash=item46225558a2
   Hvis du har lyst er du velkommen til at at like min side på facebook HER
   eller på Bloglovin HER
   Så kan du let følge med når jeg lægger nye skriverirer op… 🙂
   Hvis du har problemer med ebay så skriver du bare, jeg hjælper gerne !
   Rigtig god Weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅRSDAGENS: 70 ÅRS FØSDAG ❤️ ❤️ ❤️