MIG IDAG!!! ❤️ ❤️ ❤️

YESTERDAYS MOODBOARD ❤️ ❤️ ❤️

moodboard 060415 2BILLEDSPAM FRA IGÅR!
❤️ ❤️ ❤️

Kørte den igennem, med fodbad, træning, sund mad, lidt usund mad, familiehygge, sofa, film, bloglæsning, kaffe, lidt vasketøj (MEGET idag) og en sen køretur ud i mørket…
Det der kører-bil-halløj… argh det er bare ikke rigtig lige mig!
OG det er jeg SÅ træt af!!!
Har haft kørekort siden jeg var ung, har bare ikke rigtig slidt så meget på det, så jeg sætter mig liiige bag rettet med jævne [læs: alt for sjældne] mellemrum, for lige at holde det en anelse ved lige, hvis jeg skulle få akut brug for at kunne køre.
MEN er så træt af ikke at kunne lide det og over ikke, som den mest naturlige ting, bare at kunne køre, hvorhen jeg vil!
Jeg skal helst have en ved siden af, jeg er tryg ved, og jeg kan ikke lide at køre på små smalle veje, for synes jeg har svært ved at vurdere hvor bred jeg er, jeg kan ikke lide at køre i byen, og jeg kan ikke lide andre trafikanter 😀
Så…. JOW der er liiige lidt at gå igang med…
OG NU SKAL DET FANDME VÆRE!!!
måden må være at jeg kører lidt helst hver dag, eller som minimum hver 3.
så jeg stille og roligt kan få bygget noget mere rutine op og blive tryg!
BUM!
Hold mig lige op på det og spørg MEGET GERNE ind til det en gang imellem 😉

Nå men ellers, så skal den sidste feriedag gå med lidt trivialiteter som oprydning (skal have nyt gasfyr imorgen så skal lige have flyttet lidt ting i kælderen) tøjvask, rengøring og overspringshandlinger… 😀

Se flere (MANGE!) billeder fra dagen igår under oplægget…
PS. se jeg har kapituleret og indset at når man er 45 kan det under særligt dårlige lysforhold være nødvendigt med en lille læsebrille ha ha..

Dejlig sidste ferie-dag til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

mood amood emood f
mood i
mood kmood rmood tmood xmood ø
mood b2
mood a1
mood z
lev-staerkt


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG IDAG!!! ❤️ ❤️ ❤️