GO'MORN & SEXEDE SKO + NOGET MED BÅD & DRINKS ❤️ ❤️ ❤️

GO GO GO ❤️ ❤️ ❤️

cafe bio 3cafe bio 2cafe bio 1cafe bio 6 cafe bio 5cafe bio 4GOD MAD & GOD FILM & SØDE MENNESKER
❤️ ❤️ ❤️
er da bare en skøn kombi og noget af det jeg har brugt pinsen på.
Holder du til på Fyn, eller slår du af og til et smut forbi, så kan jeg VARMT anbefale dig, at lade det smut, gå ind forbi Cafe Biofrafen i Odense. Den ligger på Brandt Klædefabrik, der er et super hyggeligt område og med en fælles musik-scene, som samlingspunkt om det hyggeligste cafeliv om sommeren.
MADEN
er super super lækker, og der er kælet for den! OG så er den oveni til at betale!
Min medspiser fik en “BBQ Burger”, den var SÅÅ lækker og med hjemmelavede ristede løg!!! På siden var der en skål lækker coleslaw, bådkartofler og aioli alt sammen til 129.-
Jeg fik “Salat med oksetyndsteg og høvlet parmesan” ved næsten ikke hvor jeg skal begynde! Der var så meget lækkerhed i den ret for bare sølle 85.-!!!
Lækker sprød salat med velsmagende vinagrette, sprøde mandler og crutoner, syltede rødløg, små marinerede cherrytomater, parmesan OG totalt lækkert super mørt oksetyndsteg… og masser af det!!!
JEG EEEELSKER KØD
need I say more.. jeg var glad mæt og tilfreds!!!
Endnu et plus er, at de har GRATIS isvand!!!
Noget som jeg virkelig også synes er et kæmpe plus, jeg kan nemlig bedst lide at få vand til min mad, hvis jeg ikke skal have vin, (jeg var nemlig i bil.) det irriterer mig virkelig at give 28,- for kildevand, når jeg faktisk bedre kan lide vand fra hanen!
Ud over den lækre mad, og super søde og venlige personale, så er der en rigtig dejlig afslappet og uhøjtidelig “kom som du er” stemning “her er plads til ALLE” og det resulterer i, at der er et virkelig blandet segment af gæster, lige fra helt unge,der lige deler et stk kage inden filmen, til familier med børn og bedster.. og det er selvfølgelig ikke nødvendigt at se film for at spise eller spise for at se film, men kombi’en er jo superhyggelig 🙂 og man må gerne ta’ kaffen med ind i salen!
Man føler sig godt taget imod!
FILMEN
En lang historie kort
Den vil jeg ikke skrive så meget om, ud over
SE DEN!!!! 🙂 DEN ER GOOOD!!!
Find Cafe Biiografens hjemmeside
HER
og se de kommende film, hvad de har af arrangementer og savl over deres menukort.
Jeg havde helt glemt det skønne sted, selvom det var mit stamsted, da jeg boede i Odense, er SÅ GLAD for jeg kom i tanke om det!
❤️ ❤️ ❤️

Pyh det blev lidt et langt oplæg, men det fortjener al den snak der!

Go’ mandag til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO'MORN & SEXEDE SKO + NOGET MED BÅD & DRINKS ❤️ ❤️ ❤️