GRATIS FRAGT KODE TIL COCOPANDA ❤️ ❤️ ❤️

MORNING GLORY WANNABE ❤️ ❤️ ❤️

morgenmad 1MEGET TIDLIGT I MORGES
indtog jeg det her…
Har ellers normalt ikke den store appetit om morgenen og da slet ikke kl. 5.30!
MEN
efter en rigtig god og meget næringsrig 😉 forlænget weekend, lam hos min mor og hendes mand og med bl.a. to slags lagkage og rabarber-muffins og lasagne hos min far og hans kone.. Ja så har jeg jo ligesom vænnet mig til at få et anseeligt måltid med  ret korte intervaller imellem 😀
Vi var nemlig på lyn-visit på min føde-ø Møn
❤️ ❤️ ❤️
Tog derover fredag aften og hjem lørdag aften
WROOOM
og nåede jo at besøg gud og hver mand på ingen tid, jo OG spise en masse mad 😀
Nå havde så underligt nok lyst til nogle lidt sundere sager, vist meget heldigt,
på tallerkenen er æg, lidt mager brie, snackpeber, rugbrød med crunchy peanutbutter (ELSKER DET!) frisk ingefær, frisk blodappelsin juice OG kaffe!!!
nå jow og så ALLE mine underlige piller 😀
ved godt det nok er lidt overkill men jeg fungerer godt med dem,
der er fiskeolie der jo er godt for ledene (og huden!!!) og en god ide når man som jeg har haft brækket sit ben 5 steder og har slidt godt på div led pga det.. Longo Vital der jo vist er godt for lidt af hvert, og som min ørelæge anbefalede mig, da mine mandler ellers stod for at skulle fjernes (for nogle år siden og ja jeg har dem altså endnu) jern, og c-vitamin og sidst men ikke mindst kalk m k vitamin fra Swiss Clinic, k vitamin gør det bl.a.  lettere at optage kalken.. men mere om dem en anden dag.. har nemlig fået nogle pakker af dem…
og jeg tog kalk i forvejen da vi har knogleskørhed i familien.. fik godt nok testet mine knogler da jeg havde brækket ben, ved at de tog en prøve af dem og det viste sig at jeg har STÆRKE tykke knogler, men better safe than sorry og man afkalker jo hele tiden med den alder jeg har 😉

Munter mandag til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRATIS FRAGT KODE TIL COCOPANDA ❤️ ❤️ ❤️