HOME SWEET HOME !

TOTAL RANDOM TOSCANA

tos 1Et stemningsbillede fra min yndlingsby Luca <3 Der kommer lidt mere om den en anden dag…


tos 2Lækre blåmuslinger.. det er faktisk til at finde sund og ikke fed mad når man er ude at spise 😉


tos 3Mange steder kan man få den lækreste carpaccio.. (elsker kød!) og den er jo også ok ernæringsmæssigt set 😀 og det gode ved Italien er jo at de IKKE ser skævt til at man bestiller mad på kryds og tværs og/eller deler og får ekstra tallerkener. Jeg kan ikke spise det vilde og elsker dessert, så jeg synes det er fantastisk at bestille en el to forretter og dessert 😀

tos 11– med en eller to lette forretter er der plads til lækker dessert! En af mine faves er Crema Catalana el Creme Brulee som det også hedder hvor en lækker kold vanillecreme får et sprødt “låg” af karameliseret sukker der har fået en tur med en bunselbrænder… elsker også deres is der jo fås i super-kvalitet overalt..

 

tos 4

For ikke at æde mig tyk i McD mad på vejen ned gennem Tyskland, var det her min standart-menu på farten 😀 smart og altid ved hånden… og ok i en snæver vending.. Lowcarb proteinbarer er måske ikke de allerlækreste men jeg er blevet ret glad for den her fra Bodylab.

tos 5De har det lækreste krogmodnede oksekød i Italien og er meget ærekære mht til kvalitet så selv hos supermarkedets slagter, får man super vejledning smagsprøver på det rå kød og virkelig GOD kvalitet!! Det kunne vi altså lære lidt af her i DK det er jo nærmest pinligt med de bøffer du f.eks kan få i Føtex.. I hvertfald spild af penge i min optik 🙂 skal man ha orn’lige bøffer med smag og mørhed i Dk skal man til sin slagter!

 

tos 6Et hurtigt skud i farten på vej tilbage fra Volterra, en supersmuk by på toppen af et bjerg jeg har været i en del gange..

tos 7Smukkere udsigt til min grøftekants-tissetår fås vist ikke! 😀

tos 8San Gimignano.. endnu en smuk by med hyggelig stemning, den er kendt for sine mange tårne..

tos 9Skidhellig morgenmad og hyggelæsning… musli-grød 😀

tos 10OG skidhellig morgentræning på terassen foran vores mobilhome.. havde taget mine vægte med og til de øvelser hvor jeg plejer at bruge min træningsbænk brugte jeg en solvogn :Ddet kræver lige lidt “tage-sig-sammen” til at stille sig ud på terassen og gå igang mens alle andre drikker deres morgenkaffe (eller de få der er oppe lige-så-skidhelligt tidligt som mig!) men jeg kørte mit sædvanlige program med 4 dages træning og en hviledag hele ferien og cirkeltræning på de hoteller vi boede på undervejs, så’n har jeg det bare bedst… ferie eller ej!

tos 12Jeg har noget med biler <3 og var nærmest ved at springe ud af vores egen bil da jeg i Tyskland spottede den her, camouflerede bil NOGEN var ude at test-køre.. gad vide hvad det er for en??? NOGEN GODE BUD???

tos 13Endnu et skidhelligt måltid… de fleste gange, hvor resten af famillien bestilte take-away pizza lavede jeg en tunsalat, magtede bare ikke at komme hjem og veje 3 kg mere.. og jeg elsker faktisk tun så følte ikke det store tab i det! OG igen så er Italienerne altså mere kræsne med kvaliteten af deres fødefare og selv deres billig-version af dåsetun er bare SUPER kvalitet sammenlignet med hvad du kan få her i dk..

Nå.. det blev vist til en del snak om mad og meget lidt om ferie 😀
-egentlig ville jeg ikke ha smækket så mange ferie billeder i hovedet på Jer for synes selv tit det kan være lidt kedeligt at se andres 😀
med mindre det er nogen der er tæt på.. familie mm.
MEN det var meningen at jeg ville ha’ lagt de her små “postkort” på, løbende under ferien, men wifi på den campingplads vi boede på i Marina Di Bebona var nede det meste af tiden, lige ind til dagen før vi sku hjem.. 😀

Dejlig dag!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

2 kommentarer

 • Julie

  Jeg ELSKER Italien, og Toscana er en fantastisk by. Er sygeligt jaloux over, at du er der.
  – Mega vildt, at du kan holde dig til sund mad, selvom du er i Italien, som har nogle af de mest fantastiske retter som pizza og gelato 😛 Herre meget credit herfra!
  http://julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DULLE TIL DULLE

   Hej Julie 🙂

   Tak… Ja Italien er et skønt land!!! Både hvad mad, natur, kultur og deres hyggelige byer angår 🙂
   OG jeg har altså også spist lidt pizza, is og dessert jo 😉 så har ikke levet i askese, bare passet lidt på.. 🙂

   Dejlig aften til dig
   //Trine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SWEET HOME !