REFLEKSION ELLER REFLUKS?

SLUT MED FLADKLEMTE BABSER! :D

ket 1ket 7

NYT LEGETØJ DER DUR!
-bestilte den her kanonkugle på billig-fitness.dk igår, og vupti den var allerede klar til afhentning på Shell i formiddags!
Så selvom billig-fitness.dk har discount priser, så harde alt muligt superlækkert fitness udstyr, et stort udvalg og så er servicen helt i top!!!
OG nu kunne man jo frygte at, portoen så må være skyhøj, da meget af den slags udstyr jo vejer godt til! Men pakker på under 20 kg sendes for kun 19,-
Jeg har længe været træt af at mine antributter blev klemt flade (AAAV!!!) når jeg tar’ mine 60 sit-ups med 10 kg på brystet, fordi jeg brugte to 5kg skiver oven på hinanden..
Så ahh det er altså noget bedre med en kettlebell..
Men derudover så har jeg et stykke tid luret lidt på et godt balle-træning-program med kanonkuglen, lavet af Anna Bogdanova der lige om lidt udgiver en supergod bog.. den udkommer d. 27. august, jeg har set uddrag af den og balle-programmet er fra den.
(hun har dyrket styrkeløft på konkurrenceplan og er nu personlig træner og alt muligt andet)
Det tager kun ca. 10 minutter, hver dag. Jeg vil køre balleprogrammet, hver dag undtagen søndag, enten om morgenen eller inden mit almindelige program, hvor der bl.a. er dødløft og squats med vægt på.. skal lige have prøvet mig frem.. måske bliver det for meget at køre det sammen… har lige prøvet det og det er meget sjovt at komme igang  med.. og ja ja.. ved godt jeg ikke lige er en trænings-first-moover, men syntes lige jeg havde brug for noget, for mig, nyt.. og har brug for at få bygget noget mere til mit eksisterende program..
Det er udfordringen ved hjemmetræning, selv at finde nye gode tiltag for til stadighed at kunne opnå progression…
Og ikke køre fast i det eksisterende program, syntes ikke rigtig jeg har rykket mig på det sidste, så tænker min krop lige har brug for at blive sparket lidt igang med noget nyt!

Anna Bogdanova’s nye bog hedder
“VELDREJET”
og udkommer d. 27. august.
Den er med et 9 ugers program for baller, mave og bækkenbund!
MÅ BARE EJE DEN!

Super dejlig aften til Jer!
❤️ ❤️ ❤️

Det ville gøre mig GLAD hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin HER og/eller Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REFLEKSION ELLER REFLUKS?