HALLØJ HVAD BRUGER DU??? 🙏❤️

JEG KØBTE NOGET

dagens-250317-1 dagens-250317-4 dagens-250317-5 dagens-250317-7 dagens-250317-10

JEG KØBTE NOGET!!!
Igår var jeg på hygge/shoppe tur i Odense, med de dejligste tøser♥
Jeg er ikke normalt så vild med det der traven-rundt-fra-butik-til-butik.. på det punkt er jeg lidt en mand.. igår var en undtagelse, jeg havde den bedste dag <3 og jeg fik oven i, faktisk købt noget 😀
En FIIIN kjole fra Moss Copenhagen.. er ret vild med den, den er både god nu, men kan også bruges til sommer over bikinien på stranden.. den slags multitaskere ELSKER jeg!!
Den skulle godt nok liiiiiige have et ekstra sting foran for at blive lidt mere tækkelig, da slå-om-drapeingen kun er hæftet helt øverst.. så der var ret frit indkig i uheldige stillinger.. ha ha.. og ja jeg ved gooodt jeg bare er en lille skid på 1,62 men ihh synes tit (også i denne) at overdelen på kjoler er ret lange, og selvom min kun er en str XS ville den sidde pænere med en kortere overdel (især set bagfra) men måske det bare er mig der er sjovt sat sammen, eller oplever Jer lidt mere langstrakte kvinder samme problem?

DEJLIG SØNDAG <3
HUSK! at kys på dem i holder af…

Kjole fra Moss Cph til 380.- // armbånd med tags fra Jane Kønig // Ring fra Wiingaard // Støvler fra Bianco

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLØJ HVAD BRUGER DU??? 🙏❤️