JEG VIL ELSKES MEST, NÅR JEG FORTJENER DET MINDST

JEG HAVDE LIGE LIDT MED HJEM

www.facebook,com/dulletildulle

JEG HAVDE LIGE LIDT MED HJEM 
Var på besøg hos min mor på Møn i søndags.. og havde de her to lækre krus med hjem. Hun er pottemager og lige dem her, har hun lavet siden jeg var barn.. hmm ja og nu er det ikke lige fordi jeg mangler  men jeg har ødelagt to tasteture inden for ret kort tid.. og de her er ret væltesikre, så absolut et MUSTHAVE at have ved siden af min bærbare 
Jeg tog en del billeder af hendes værksted og butik, så laver et lille oplæg her inden så længe… 

DEJLIG AFTEN
HUSK! at kys på dem du holder af 

LIDT INFO:
Krusene er hånddrejede på sparkedrejeskive.
Brændt i egen ovn.
De er i blåler med en smuk gråblå lidt rustik glasur.
Pris 75.- pr stk
www.bodilkeramik.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL ELSKES MEST, NÅR JEG FORTJENER DET MINDST